Dienstverlening

Dienstverlening

Dienstverlening

Als Full-line dealer weet Bruggeman mechanisatie dat onze klanten de machines nodig hebben om betrouwbaar te zijn. Wanneer er een storing is die moet worden opgelost, proberen onze mensen de storing in te plannen in de werkplaats of een service bus op locatie te laten komen en zo de storing zo spoedig mogelijk op te lossen.

Wij doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat uw landbouwmachines dagelijks bij de oogst, het zaaien en andere drukke tijden van het jaar werken met piek efficiëntie. Wij werken alleen met originele onderdelen, uitgebreide garantie, serviceprogramma’s en geavanceerde technische systemen, inclusief een diagnose op afstand.

Wij bieden u een aantal belangrijke zekerheden:

  • Bedrijfszekerheid gegarandeerd bij regelmatig onderhoud
  • Maximale betrouwbaarheid en precisie onderhoudskosten
  • Professioneel en vol automatisch voor de beste snijkwaliteit
  • CLAAS ORIGINAL onderdelenKent u al CLAAS xtraCARE?
  • CLAAS PARTS DOC voor eindgebruiker

Al sinds 1972 thuis in mechanisatie

Als gerenommeerd bedrijf in de agrarische sector zijn wij al vele jaren een betrouwbare partner voor talloze agrariërs en landbouwbedrijven in de regio. Onze inzet is altijd gericht op het leveren van hoogwaardige mechanisatieoplossingen en het bieden van uitstekende service aan onze gewaardeerde klanten.

Bij Bruggeman Mechanisatie begrijpen we dat efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van cruciaal belang zijn in de agrarische sector. Daarom streven we ernaar om u een breed scala aan geavanceerde landbouwmachines, -werktuigen en -apparatuur van toonaangevende merken aan te bieden. Ons assortiment omvat onder andere tractoren, oogstmachines, zaaimachines, spuitapparatuur en grondbewerkingsmachines. We werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat we producten leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en technologische innovaties bevatten.

Onze dienstverlening gaat echter verder dan alleen het leveren van hoogwaardige apparatuur. Ons team van deskundige en goed opgeleide technici staat klaar om u te ondersteunen bij de installatie, het onderhoud en de reparatie van uw landbouwmachines. We begrijpen dat een stilstand van uw apparatuur kostbaar kan zijn en daarom bieden wij een snelle en betrouwbare service om ervoor te zorgen dat uw machines zo min mogelijk tijd buiten bedrijf zijn. Onze technici zijn uitgerust met de nieuwste diagnoseapparatuur en hebben de nodige ervaring om zelfs de meest complexe technische problemen op te lossen.

Daarnaast hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We luisteren naar uw specifieke behoeften en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste apparatuur selecteert die perfect past bij uw bedrijf en activiteiten. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige ondersteuning en begeleiding.

Lees meer >>>

Wij streven naar hoge klanttevredenheid

Wij zijn er trots op dat we met succes hebben bijgedragen aan de groei en efficiëntie van talloze agrarische bedrijven. Onze klanttevredenheid en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, zijn voor ons van het grootste belang. We streven ernaar om voortdurend onze diensten te verbeteren en onze klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die hoogwaardige landbouwmachines levert en uitstekende service biedt, bent u bij Bruggeman Mechanisatie aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw verwachtingen te overtreffen.